14.01.20

Blomstrende inspiration fra 6 blomsterfans

Blomstrende inspiration fra 6 blomsterfans

Bliv inspireret af blomstervennerne i netværket

Hos bloomon har vi kun én mission: At gøre så mange som muligt begejstrede for vores blomster. Derfor giver det også god mening, at vores nytårsforsæt handler om at lyse dit hjem op med skønne blomster. Kan du følge os? De stråler og fylder rummet med god energi - og er en daglig reminder om at holde fast i alle dine andre nytårforsætter. Heldigvis er vores community af blomsterfans helt enige!

Hent inspiration her i deres #bloomon buketter og forsætter for 2020.

1. @ensuus

'Mit nytårsforsæt? Work hard, play hard, be kind, no drama. Glædes over mit arbejde, mens jeg stadig passer på min krop. Kan godt lyde som en kliché, men sundhed er altså vigtigst af alt.'
01.-@ensuus

2. @unterm.dach

'De sidste par år har været ret hektiske, så nu er det tid til at pleje mig selv og få mere ro på. Derfor skal mit hjem i 2020 også fyldes med helt naturlige farver. Her om vinteren er det totalt afslappende at friske boligen op, når jeg kommer hjem fra job.'
02.-@unterm.dach

3. @berlin.interior

'Her i 2020 skal jeg spille mere klaver. Det virker dejligt afstressende og sætter tingene i perspektiv. Derfor stiller jeg også en stor buket blomster på klaveret; det er det første skridt i den rigtige retning!'
03.-@berlin.interior

4. @jan10aa

'Sidste år fik jeg et håndskrevet kort med posten. En sjældenhed, fordi det normalt kun sker i forbindelse med jul eller fødselsdage. Det var fra en ven, som havde besluttet sig for at dele komplimenter ud eller vise sin støtte til dem, hun mente fortjente det. Det inspirerede mig til mit nytårsforsæt. Hver måned vil jeg give én, der fortjener det, en buket friske blomster.'
04.-@jan10aa

5. @mama.lotje

'Flere blomster i 2020! Hvorfor? Fordi de gør mig glad og ser fantastiske ud i mit (ikke altid lige snorlige) hjem. Andre fordele ved disse kunstneriske skønheder på bordet? Du lægger ikke mærke til brødkrummerne på bordet, når blomsterne løber med opmærksomheden. Har også planer om lidt mere selvkærlighed. For når jeg har det godt, har jeg også energi til at give min lille datter al den opmærksomhed, hun fortjene.'
05.-@mama.lotje

6. @the_salonette

'I 2020 vil jeg bruge mere tid på at dagdrømme! Efter et ekstremt travlt år vil jeg bruge min tid på andet end at være produktiv konstant. Skabe øjeblikke og pauser med ro på og omgive mig selv med friske blomster, mens jeg nyder en kop te og bladrer i mine coffeetable bøger.”
Vi kan ikke få nok af skønne #bloomon fotos! Del et billede af din buket med os, og vi viser måske din kreation frem på vores Facebook, Instagram eller blog. Husk bare altid at tagge med #bloomon, så vi kan finde dit foto.'
06.-@the_salonett

Vi kan ikke få nok af skønne #bloomon fotos! Del et billede af din buket med os, og vi viser måske din kreation frem på vores Facebook, Instagram eller blog. Husk bare altid at tagge med #bloomon, så vi kan finde dit foto.