02.08.21

Et smugkig indenfor hos udvalgte blomsterelskere | En hyldest til sommerens blomster

Et smugkig indenfor hos udvalgte blomsterelskere | En hyldest til sommerens blomster

Sommeren er højsæson for blomster. En årstid, der bugner af de smukkeste blomster i dristige stærke farver. Her fortæller fem designeksperter og interiørbloggere, hvordan de leger med sommerens blomster i deres hjem og skaber ægte sommervibes.

Juliane – @ps_ihome
darling bloomon

“Om sommeren elsker jeg at stille blomster alle steder i lejligheden. Når du træder ind i mit hjem, kan du straks se fra entreen og ind stuen. Derfor skal blikket mødes af frodige iøjnefaldende buketter, så jeg fluks kommer i godt humør efter en lang arbejdsdag. Mine yndlingssommerblomster? Uh, det er svært at vælge. Men lige nu er jeg en stor fan af blomster i gule nuancer: Tidsel, kamille og solsikker står højt på favoritlisten. Ellers er mine evige yndlings altid pæoner, hortensiaer og kalaliljer.” Buketten, du ser på billedet, er Darling


Agi – @raw.home.interieur

“Jeg kan ikke leve uden blomster om sommeren! Da jeg hverken har have eller balkon, kompenserer jeg for alt med blomster! De giver friskhed og farve i hele huset og gør mig glad lige på stedet. Jeg er stor fan af gladiolus og elsker også buketter med vilde blomster som valmuer eller kornblomster.”

Buketten, du ser på billedet, er OriginalVerena – @carlaklang

”Uanset årstid gør blomster mig altid i godt humør. Vi har ikke meget nips og anden form for dekoration i hjemmet, men vi har altid blomster. Overvejende i forskellige lyse nuancer i samme vase. Nogle gange skal der kun et par enkelte blomsterstilke til at tranformere et helt hjem. Mine yndlingsommerblomster er uden tvivl kornblomster og georginer. Sådan har det altid været. De minder mig om mit barndomsland, hvor kornblomsterne voksede langs markerne.”

Buketten, du ser på billedet, er Darling

@huisjeindrenthe

”Jeg tilføjer ofte lidt ekstra farveklatter i indretningen om sommeren. Med forskelligt tilbehør og sæsonens blomster. De strålende farver i en frisk buket blomster skaber en umiddelbar glædesfølelse og inspirerer mig til at lege med endnu flere farver i mit hjem. Jeg elsker alle blomster, men lige nu er det den søde nellikke William (Dianthus ”barbatus') der skiller sig ud i mine øjne. Jeg er vild med dens smukke lyserøde farve.”

Blomsterne på billedet er Original og Flowerstone

Har du også et godt foto af dine blomster et godt sted i huset? Så del det på Instagram med hashtagget #bloomon for en repost.


Læs også: Se vores blog om Lær mere om solsikken: 3 strålende tips eller om Bliv klogere på riddersporen.