04.11.20

Hjemme hos vores stilsikre blomsterfans: Indretningstips og blomstrende inspiration

Hjemme hos vores stilsikre blomsterfans: Indretningstips og blomstrende inspiration

På jagt efter inspiration til din indretning? Så kig med indenfor i privaten hos vores blomsterfans og stilsikre influencers. De løfter sløret for deres yndlingsspots til deres blomster og deler også ud af deres personlige tips til stilrigtig efterårshygge i hjemmet.

Belinda - @b.wohnbar

"Blomster kan lynhurtigt ændre hjemmet; de lyser simpelthen hele min lejlighed op! Mit yndlingsspot til blomster? Jeg elsker at stille en Flowerstone på en høj kommode i soveværelset eller i spisestuen. Men har jeg lange arbejdsdage på hjemmekontoret, står de altid på mit skrivebord. Jeg vil beskrive min indretningsstil som ret minimalistisk.

Om efteråret skaber jeg en varm og hyggelig vibe i boligen ved at blande lyse farver med forskellige teksturer og materialer. Og så hænger jeg små lyskæder rundt omkring i lejligheden som et stemningsfuldt element i den mørke tid.”


Beyza - @b.eyzadogan

“Mit interiør udtrykker noget individuelt og tidløst. Jeg elsker at indrette mit hjem med møbler, der kan sættes sammen på kryds og tværs. Og jeg giver ofte udvalgte elementer et personligt og skræddersyet touch.

Når hjemmet skal lyses op i løbet af efteråret og vinteren, lægger jeg altid duge på bordene, vælger puder med blomsterprint og tænder en masse stearinlys. Blomster får bare det hele til at se hjemligt og imødekommende ud. Uanset om det er friske eller tørrede blomster, bliver jeg glad af at se på dem, og så tilføjer de en varm stemning i hvert rum. Det er også derfor, at jeg stiller et Flowergram på det sted, hvor jeg opholder mig mest i løbet af dagen. Som regel på spisebordet eller i køkkenet.”Frauke - @pippilottaaushamburg

“Mit hjem hylder enkeltheden tilsat små farvesplash. Og hjemme hos mig er der altid friske blomster. De frisker hele lejligheden op og booster mit humør. Jeg elsker at placere dem midt på spisebordet eller i stuen.

For at skabe efterårshygge i hjemmet sætter jeg små lyskilder op rundt omkring i lejligheden i stedet for at tænde for de almindelige lamper. Det giver en helt anden stemning. Tip: Udskift dine gardiner med en lettere type i den mørke sæson. Det giver hjemmet et lysere og hyggeligere præg. Også på dage, hvor alt er mørkt udenfor.”

Den viste buket er Pixie.


Nikkie - @nikkiedendekker

"Jeg kan li’ at fortælle historier med min indretningsstil. Vi bor i en gammel bygning, og en masse af tingene herhjemme genspejler bygningens historie. Vores stil er en blanding af vintage, skandinavisk og boho. Basisfarven i hjemmet er lys og let; det giver mig en følelse af ro og afslappethed, men kan godt virke lidt koldt. Derfor mikser jeg stilen med elementer af træ og andre varme materialer – og blomster, selvfølgelig! Blomster tilføjer i den grad en varm, hjemlig stemning. Og Flowerstone-designet synes jeg også tager sig bedre ud på en lys baggrund.

Mit yndlingspot til blomster? Det må være spisebordet. Vi har et langbord, og jeg elsker at invitere venner og familie til middag. Ved de lejligheder gør jeg noget særligt ud af borddækningen – og en smuk buket blomster er altid prikken over i’et.”


Monica - @monicavanblitterswijk

"Mit interiør er præget af sort, hvid og gråt. Blomster tilføjer farver og en særlig blødhed og lyser hjemmet op, når dagene er mørke og tågede. Jeg stiller altid min overdådige Deluxe-buket midt i stuen, så den straks fanger blikket, når du træder ind i rummet. Det kan være på sofabordet eller spisebordet. Blomsterne gør mig bare så lykkelig; jeg kan se på dem i timevis. Mit bedste tip til efteråret? At putte sig i sofaen! Med så mange tæpper og puder som muligt. Og så booste hjemmet med blomster. Blomster er et must!”

Madelon - @madelonmeijer

“Jeg er ret glad for den japanske stil, som gennemsyrer vores indretning. Jeg kombinerer lyst egetræ med sorte, hvide og neutrale farver. Men der er også et pift af pink i vores hjem. Fordi vores interiør er så roligt i udtrykket, fungerer blomster altid som et særligt blikfang. Jeg plejer at stille min Atelier-buket i stuen, så jeg kan nyde den fra alle vinkler.”